Cum a fost la „Family Retreat Sibiu”, Cisnădioara, iulie 2020

Family Retreat Sibiu 2020

Săptămâna trecută (23-26 iulie 2020) a avut loc prima ediție a unei idei care nouă nu ne-a dat pace mai bine de 1 an. După prima Conferință a fotografilor de familie și nou născut din Romania din 2018, mai toți am zis că a fost fain dar că nu am apucat să petrecem destul timp împreună și să stăm la o poveste în liniște.

Și așa s-a născut Family Retreat – ne-am dorit sa îmbinăm învățarea cu timpul în familie și alături de prieteni, în grup restrâns.  Am căutat o locație în centrul țării și așa am ajuns la Apfelhaus Cisnădioara – locul perfect pentru a găzdui 16 familii de fotografi!

Au fost 3 zile pline! Dimineața de vineri am petrecut-o alături de Gabriela Însurățelu, care ne-a arătat modul ei de lucru cu clienții prin platforma de CRM Pixifi și am discutat despre cum să avem un contract sănătos și avantajos pentru ambele părți.

Family Retreat Sibiu

După-masa, Narcisa Tripa si Daniel Penciuc ne-au vorbit despre viziunea lor fotografica și despre inspirație, iar spre apus ne-am pus pe treabă afară, unde cei doi fotografi talentați ne-au demonstrat cum gândesc ședințele lor foto și cum lucrează cu micile modele.

Family Retreat SibiuFamily Retreat SibiuFamily Retreat SibiuFamily Retreat Sibiu

Sâmbătă dimineață, cu mintea fresh și la o cafea, Narcisa și Daniel ne-au arătat modul în care editează imaginile în stilul lor inconfundabil!

După-masa am petrecut-o în familie – unii la zoo, alții la Muzeul Astra sau în centrul Sibiului, alții la plimbare sau în liniștea camerei, lângă puiuții care dormeau.

Family Retreat Sibiu

Seara s-a încheiat cu o surpriză – o tombolă cu recuzită foto dăruită cu drag de Bubeto, iar cei care au mai rezistat pe baricade au lungit poveștile până în miez de noapte, la lumina telefoanelor și la un pahar de vin.

Chiar dacă pandemia ne-a încurcat planurile, am reușit să petrecem timp de calitate împreună, respectând toate regulile, pentru noi și pentru cei dragi!

Ne-am dorit să cunoaștem mai mult decât tehnici de fotografiere, editare sau business. Ne-am dorit să devenim din colegi prieteni, și credem că am reușit!

A fost o primă ediție de poveste și abia așteptăm să ne vedem la următoarele!

Leave a comment