Family Portrait Academy 2019

În perioada 20-22 august 2019 a avut loc la Platinia Conference Hall Cluj Napoca, a doua ediție a conferinței fotografilor de familie și de nou-născut din Romania, redenumită Family Portrait Academy începând cu acest an. Evenimentul a fost organizat de Visual Stories și Olga Vușcan.

Au fost trei zile pline în care aproape 100 de oameni au învățat împreună, au râs, au plâns de emoție și au trăit intens fiecare moment!

Family Portrait Academy 2019 Group Photo

credit foto: Călin Curticăpian

În prima zi, cea de 20 august, au avut loc 7 ateliere practice de câte 4 ore fiecare.

În prima parte a zilei, participanții au putut vedea cum lucrează Narcisa Tripa și Andreea Velican cu bebelușii nou-născuți, Anca Firulescu cu copiii de 6-12 luni și Violeta Patrichi cu copii mai mari, iar in a doua parte a zilei au putut alege unul dintre cele 3 ateliere: atelierul lui Carmen Bergmann, care a discutat despre cum să faci bani din fotografie, atelierul de vânzări a serviciilor foto susținut de Rareș Ion și atelierul de editare foto în Lightroom și Photoshop, susținut de Andrei Alexa și Olga Vușcan.

conferinta fotografilor de familie si de nou-nascut din Romania

credit foto: Călin Curticăpian

Ziua de 21 august a fost ziua prezentărilor susținute de către Narcisa Tripa, Carmen Bergmann, Anca Firulescu, Rareș Ion, Gabriela Însurățelu și invitatul nostru special, fotograful german recunoscut la nivel internațional ca fotograf de maternitate, Michael Stief.

Tot în a doua zi a conferinței a avut loc târgul de recuzită foto, care a reunit printre cei mai buni furnizori din România, furnizori care au pregătit articole special pentru această ediție: Props for You (recuzită foto din lemn), Atelierul de Caramele (recuzită foto din lemn), Kamisho (tinute si rochițe pentru sesiuni foto), Alexandra Cristea (bentițe și wraps), Criscrafts (seturi și ținute croșetate pentru bebeluși), Elena Handmade Studio (ținute speciale pentru sesiunile foto), Maria Mirabela Newborn Knits (seturi și ținute croșetate pentru bebeluși), Fotika (albume si produse foto), Moselle Brest (curele foto și accesorii din piele).

La finalul zilei a avut loc tombola cu peste 30 de cadouri oferite cu generozitate de către partenerii noștri.

Le mulțumim încă o dată pentru tot sprijinul oferit de-a lungul conferinței: Platinia Conference Hall, Capitolina, Photosetup, Flothemes, Pixifi, Photo Mechanic, Fundy Designer, F64, Fotika, Fotografi-Cameramani.ro.

Ultima zi – 22 august – ne-a oferit atelierul practic de fotografie de maternitate susținut de Michael Stief, unde am avut parte de 2 modele superbe și de experiența pe viu a felului în care Michael gândește, direcționează și finalizează imaginile lui inconfundabile.

atelier fotografie maternitate conferinta fotografilor de familie din Romania

credit foto: Octavia Tănase

Abia așteptăm a treia ediție, care va avea loc în perioada 18-20 august 2020, așa că nu uitați să vă rezervați data în calendar!

Conferinta fotografilor de familie si de nou-nascut din Romania - anunt editia 3

Clipul de prezentare al partenerilor care ne-au fost alături în 2019 poate fi vizionat aici:

Family Portrait Academy

Galeria completa cu fotografiile evenimentului Family Portrait Academy, editia a II-a: