Probabil ca multe alte fotografe de familie, a pus mâna pe aparatul de fotografiat după ce a născut, înainte de asta având un job la fel de plictisitor ca o zi ploioasă. A început cu fotografia de nou-născut, dar s-a îndrăgostit de ce face abia după ce a descoperit fotografia de maternitate și potențialul său uriaș de a portretiza femeia însărcinată ca o muză divină gata oricând să fie adorată pentru totdeauna.

I-a fost greu să-și găsească stilul, fiindcă în ea trăiesc în (im)perfectă armonie o zână pastelată și o bătrânică morocănoasă care n-a trecut peste faza Goth a tinereții. So far, pare că a reușit să se lase inspirată de ambele faze ale personalității ei, dar în ce măsură a reușit să le echilibreze numai privitorii pot judeca.
De un an încoace trage de ea să respecte singurul quote motivațional pe care-a reușit să-l țină minte: „do what scares you„. Acest quote i-a dat curajul să nu renunțe când credea că nu poate, să creeze un proiect personal care a avut parte de propria expoziție foto, să accepte invitația de a fi lector în cadrul Family Portrait Academy.

Because people scare the bejeesus out of her 🙂

Pe Anca o găsiți la www.puidepoze.ro