A început să fotografieze în 2005, axându-se în general pe fotografia de călatorie și de portret, realizând fotografii care au apărut în publicații în toată lumea, inclusiv în ghiduri de călătorie de la National Geographic.
Din 2015 s-a specializat pe fotografia de portret, nou-născuți și familie.

A studiat fotografia timp de 2 ani la Universitatea de Arte George Enescu din Iași, apoi s-a perfecționat prin studiu individual și practică, ateliere de portret în natură, atelierul de fotografie pentru nou-născuți “BebeLush”, ateliere de maternitate, atelier de Business în Fotografie, participare la 2 ediții de Family Portrait Academy atât în rol de cursant cât și cel de lector, cât și cursuri online de specialitate.

Se distinge prin fotografiile minimaliste realizate pe fundal alb, de un alb perfect.

Pe lângă rolul de fotograf are și frumosul rol de mama, fapt care îi oferă o siguranță mai mare în lucrul cu copiii de toate vârstele, manevrarea nou-născuților în cea mai mare siguranță și înțelegerea psihologiei copiilor mici, toate elemente importante în succesul unei sesiuni foto.

Este pasionată de tot ce ține de comunicarea cu clientul și de un management eficient al relației cu acesta.

Pe Gabriela o puteți găsi și pe www.gabrielainsuratelu.com, iar în cadrul evenimentului o puteți întâlni la atelierul susținut de ea sau în ziua Conferinței!

Gabriela Insuratelu portofoliu lector Conferinta fotografilor de familie