Monica lucrează ca High-End Retoucher de doi ani. În prezent colaborează cu fotografi de beauty și branduri internaționale de cosmetice.

S-a născut în Timișoara, dar s-a stabilit în București în urma cu 8 ani, venind la Masterul de Neurobiologie. A lucrat mulți ani în domeniul în care s-a format, iar fotografia și editarea au început ca o joacă, ca un moment de relaxare.

A învățat post-procesare cu ajutorului proiectului ei de autoportrete, început dintr-o întâmplare. Editarea autoportretelor a ajutat-o să învețe tehnici pentru a face din fotografii povești, iar colaborarea cu clienții riguroși din industria cosmetica a învățat-o standardul proiectelor comerciale.

“Ceea ce a început ca un hobby, a devenit activitate full time, una care mi se potrivește mai bine decât orice am făcut până acum și mă bucură mult să vorbesc despre asta oamenilor la fel de pasionați de fotografie.”

Portofoliul Monicăi îl puteți vedea pe www.monicalazar.ro, iar pe ea o puteți întâlni in cadrul Conferinței din data de 19 august 2020

Self-Portrait Project: Galerie

Monica Self Portrait

Monica Self Portrait

High End Retouch:

Monica Retouch

Monica Retouch