M-am născut și am crescut înconjurată de artă, iar fotografia a fost și este modul meu de a mă manifesta artistic.

Sunt Oana, fotograf de portret, boudoir și maternitate. Am 28 de ani și mai bine de jumătate dintre aceștia i-am petrecut în lumea fotografiei.

Am susținut prima expoziție personală într-o galerie de artă, la 18 ani. Apoi am urmat cursurile Facultății de Arte din Timișoara, secția Foto-Video, continuând să expun lucrări în cadrul galeriei de artă din orașul natal, Deva, și în expoziții naționale și internaționale prin intermediul facultății.

În 2018 a urmat a doua expoziție personală, “Presărate cu pistrui”, menită să atragă atenția asupra frumuseții naturale și unicității pistruilor.

Portretul și expresia puterii și senzualității feminine au fost mereu subiectul meu de interes, iar asta se vede în toată munca mea.

În toți acești ani, am avut numeroase editoriale de beauty și fashion publicate în reviste, inclusiv câteva coperte de revistă, dintre care o menționez pe cea mai draga mie: Art of Portrait în 2018.

Din 2017, în studioul meu din Timișoara, creez fotografii fabuloase pentru doamne și domnișoare, oferindu-le o experiență completă, pentru a le ajuta și a le ghida spre redescoperire și spre iubire de sine.

Pe Oana o găsiți la www.oanavedinas.ro